visie psyche en flow

Visie & Werkwijze

Onze visie en waar we voor staan


Maak een afspraak

Je wil tijd maken voor jezelf. Je wil even ontsnappen aan de uitdagingen van de maatschappij en terug keren naar jezelf. Je bent op zoek naar rust in je hectische leven.
Toch loopt het niet altijd zo vlot en is de gewenste situatie niet de realiteit van vandaag. Je voelt onrust en frustraties, de balans tussen draaglast en draagkracht lijkt niet meer in evenwicht.


Visie

Bij Psyche en Flow willen we je bijstaan in je persoonlijke ontwikkeling. Samen gaan we op zoek om je echte ik te leren kennen en je authentieke zelf te mogen zijn. De verschillende therapeuten ondersteunen jou en jouw proces. In een huiselijke sfeer willen we jou helpen met het vergroten van je veerkracht en het (her)vinden van een goede balans tussen draaglast en draagkracht.
Op een betrokken manier met veel aandacht voor authenticiteit, integriteit, verbinding, gelijkheid en transparantie streven we naar mentaal en lichamelijk welzijn. Dit doen we door zowel preventief als curatief samen te zoeken naar oplossingen. Met ons individueel en groepsaanbod willen we zo goed als mogelijk aansluiten bij jouw noden.

We willen bij Psyche en Flow een plaats creëren waar je tot rust kan komen en waar je binnen je hectische leven even tijd kan maken voor jezelf. Een plek waar je de uitdagingen van de maatschappij even achter je kan laten en kan terugkeren naar jezelf. We willen je bijstaan in je persoonlijke ontwikkeling zodat je jouw echte ik leert kennen en ruimte creëert om je authentieke zelf te kunnen zijn.

Werkwijze

U kan zich op verschillende manieren bij ons aanmelden voor een begeleiding. Dit kan centraal of rechtstreeks bij de gewenste hulpverlener, en dat zowel telefonisch, via mail of via onze contactpagina. Wij leggen dan graag zo snel mogelijk een afspraak met u vast. Afhankelijk van de hulpverlener kan er soms sprake zijn van een wachtlijst waarvan we u de nodige info en wachttijd zullen meegeven.

Tijdens een eerste gesprek zal uw probleem in kaart gebracht worden en zal u samen met uw therapeut bekijken hoe de begeleiding verder zal verlopen, hoe een mogelijke behandeling er kan uit zien en kunnen verdere vragen gesteld worden. Elk van ons heeft zijn eigen denkkader en manier van werken. U kan op onze teampagina bekijken hoe en waarmee elk van ons aan de slag gaat. Tijdens het intakegesprek wordt bekeken of de manier van werken iets voor u kan zijn.

Meer info

Indien u nog vragen heeft, aarzel zeker niet om ons hierover te contacteren.

Contacteer ons