Psyche en Flow logo
  • Home
  • Visie
  • Aanbod
  • Team
  • Praktische info
  • Contact

Home

Visie

Aanbod

Team

Praktische info

Contact

Maak een afspraak

Stuur een mail | 016 41 87 70
Privacybeleid | Webdesign The Other Concept

Privacy Preference Center

Privacy voorkeuren

Privacy Verklaring
Sylvie Broos
Klinisch psychologe en gedragstherapeute

Ik ben afgestudeerd aan de KU Leuven als Master in de Klinische en Gezondheidspsychologie, optie volwassenen. Ik deed enkele jaren ervaring op met diverse problematieken door het werken in psychiatrische ziekenhuizen en nadien als zelfstandige in verschillende groepspraktijken. Sinds 2022 werk ik uitsluitend in mijn eigen praktijk. Daarnaast vind ik het belangrijk om mijn kennis steeds uit te breiden door het volgen van verschillende opleidingen.

Werkwijze
Wanneer je een begeleiding bij mij start, maken we allereerst kennis in het intakegesprek waar je op jouw tempo je verhaal kan brengen. We proberen hierbij ook je hulpvraag verder te verduidelijken. In de daaropvolgende gesprekken bekijken we samen wat bijdraagt aan je klachten, hoe ze zijn ontstaan en hoe we er mee aan de slag kunnen gaan. We stellen dan ook samen enkele doelen voorop waaraan gewerkt kan worden. Indien mogelijk worden ook in de eerste gesprekken al tips gegeven die een positieve invloed op je klachten kunnen hebben. Er wordt gewerkt vanuit een gedragstherapeutisch kader. Dit wil zeggen dat we voornamelijk aan de slag gaan met je gedachten en gedrag, rekening houdend met de daarbij horende emoties.

Doelgroep
Jongeren vanaf 18 en volwassenen

Thema’s
Burn-out, spannings- en stressgerelateerde klachten
Angst en stemmingsproblematiek
Trauma
Dwangklachten
Sociaal-emotionele problemen (laag zelfbeeld, onzekerheid, assertiviteit, faalangst, identiteitsproblemen, sociale vaardigheid, …)
Persoonlijkheidsproblematiek
Identiteitsvragen
Aanpassingsproblemen

Erkenningen en beroepsverenigingen
Erkenningsnummer Psychologencommissie: 862113184
Visumnummer: 264758
Lid van Belgische Federatie voor Psychologen (BFP)
Lid van Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen (VVKP)
Lid van Vlaamse Vereniging voor Gedragstherapie (VVGT)
Loading
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
Britt Jennen
Klinisch orthopedagoge

Ik ben afgestudeerd aan de KU Leuven als master in de Pedagogische wetenschappen. Nadien ging ik aan de slag in het buitengewoon onderwijs. Hier deed ik ervaring op in het werken met kinderen, jongeren en hun ouders. Bij Psyche en Flow kan je mij deeltijds vinden, hiernaast ben ik nog werkzaam in het onderwijs en verbonden aan de Karel de Grote Hogeschool als docente. Verder vind ik het belangrijk om mezelf te blijven bijscholen en neem daarom regelmatig deel aan bijscholingen en studiedagen.

Als ouder kan je bij mij terecht met opvoedingsvragen of als je je zorgen maakt over je zoon/dochter. We plannen dan eerst een kennismakingsgesprek, hier problemen we samen de hulpvraag helder te krijgen. Nadien stellen we enkele doelen voorop en beslissen we samen hoe we verder aan de slag gaan. Er zijn verschillende mogelijkheden: individuele kindgesprekken, ouder- en/of opvoedingsondersteuning of een combinatie van beide.

Ook als kind/jongere kan je terecht bij mij voor begeleiding. We volgen dan dezelfde werkwijze als hierboven beschreven staat. De begeleiding kan bestaan uit verschillende mogelijkheden; we gaan aan de slag in individuele gesprekken, maar ook studiebegeleiding of begeleiding bij het maken van een studieplanning is mogelijk.

Er wordt gewerkt vanuit een orthopedagogisch kader waarin ik de focus leg op het versterken van de reeds aanwezige positieve elementen en krachten. Dit zowel bij het kind/ jongere en ouders als bij het gezin.

Waarvoor kan je bij mij terecht?
Gedragsproblemen
Leerproblemen en -stoornissen
Ontwikkelingsstoornissen
Sociaal Emotionele moeilijkheden (faalangst, zelfvertrouwen, sociale vaardigheden)

Erkenningen en beroepsverenigingen
Lid van de VVO (Vlaamse Vereniging van Orthopedagogen)
Visumnummer: 351311
Loading
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
Christine Baert
Klinisch psycholoog en schoolpsycholoog

Ik ben afgestudeerd aan KU Leuven als Master in Klinische en Schoolpsychologie. Ervaring deed ik op als onderzoekscoördinator, practicumbegeleider diagnostiek en diagnosticus begaafdheid. Daarnaast begeleid ik kinderen en jongeren met schools gerelateerde problemen. Sinds 2022 werk ik in de praktijk Psyche en Flow en blijf ik ook deeltijds werkzaam als psycholoog in een CLB. Bovendien vind ik het belangrijk bij te studeren en opleidingen te volgen.

Werkwijze
Bij een aanmelding maken we eerst kennis tijdens een intakegesprek waar je bezorgdheden, en vragen aan bod komen. Op basis hiervan bekijken we je klachten en brengen we zowel helpende als niet-helpende invloeden in kaart. We werken handelingsgericht aan verandering waar nodig, ondersteund door psycho-educatie. We bekijken samen de planning van de sessies zodat de begeleiding op eigen tempo kan worden verwerkt.

Doelgroep
Schoolgaande kinderen en jongeren

Thema’s
Diagnostiek intelligentie, leren en studeren, ASS
Faalangst en stressgerelateerde klachten
Begeleiding leren en studeren
Sociaal-emotionele problemen (emotieregulatie, onzekerheid, zelfbeeld, …)

Erkenningen en beroepsverenigingen
Erkenningsnummer Psychologencommissie: 642113768
Visumnummer: 209634
Riziv nummer: 7-02745-20-000
Loading
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
Joke Peelman
Klinisch psychologe en gezondheids psychologe

Ik ben afgestudeerd aan de KU Leuven als Master in de Klinische en Gezondheidspsychologie, optie kinderen en jongeren. Ik deed enkele jaren ervaring op in het werken met diverse problematieken in een Onthaal-, Observatie- en Oriëntatiecentrum binnen de Bijzondere Jeugdzorg en op de dienst Angst- en Stemmingsstoornissen in Gasthuisberg. Naast de praktijk werk ik als teamcoördinator en psycholoog in een CLB. Daarnaast vind ik het belangrijk om mijn kennis steeds uit te breiden door het volgen van verschillende opleidingen.

Relevante opleidingen
Master of Science in de Psychologie, Optie Klinische Psychologie, kinderen en jongeren, KU Leuven, 2010-2012.
Postgraduaat in de Psychotherapie, optie Jeugd en Context, Integratieve Opleiding in de Experiëntiële Psychotherapie en Cognitieve Gedragstherapie voor kinderen en jongeren, Universiteit Antwerpen, in opleiding.
Opleiding in hoogsensitiviteit: HSP-coach, Susan Marletta Hart Office, in opleiding.
Opleiding Kindertalentenfluisteraar, Blij Met Mij Academie, 2021-2022.

Werkwijze
Na het maken van een afspraak, wordt er gestart met een intakegesprek waarin de eerste kennismaking centraal staat. We bekijken samen waar de bezorgdheden liggen. Daarnaast staan we ook stil bij wat er goed loopt. Hierna volgt er een verkennende fase zodat ik een goed beeld krijg van het kind/de jongere en de context. Dit gebeurt in de vorm van oudergesprekken en individuele contacten met het kind of de jongere. Hierna worden de doelen, de vorm en de frequentie van de begeleiding besproken. Dit kan bestaan uit individuele kindgesprekken, ouderondersteuning of een combinatie van beiden. Mits toestemming, wordt er ook contact opgenomen met school, CLB en eventueel andere betrokken hulpverlening om de begeleiding op elkaar af te stemmen. 
Daarnaast bied ik talentengesprekken aan. Iedereen heeft talenten. Als je je talenten ontdekt en nog meer gaat inzetten, geven ze je zelfvertrouwen en helpen ze je om veerkracht en weerbaarheid op te bouwen. Talentengesprekken worden steeds in schoolvakanties ingepland.
Lezingen/workshops rond hoogsensitiviteit (voor o.a. scholen, CLB’s, ouders, bedrijven, ...): op aanvraag.

Doelgroep
Kinderen
Jongeren
Ouders

Thema's
Angsten en spanningsproblemen
Sociaal Emotionele problemen (emotieregulatie, laag zelfbeeld, zelfvertrouwen, sociale 
vaardigheden, piekeren, ... )
Hoogsensitiviteit
Gedragsproblemen
Opvoedingsvragen
Depressieve klachten en stemmingsmoeilijkheden
Dwang

Erkenning en beroepsverenigingen
Erkenningsnummer Psychologecommissie: 882112872

Visumnummer: 284059

Lid van Belgische Federatie van Psychologen (BFP)

Lid van Vlaamse Vereniging voor Klinische Psychologen (VVKP)

Lid van Vlaamse Vereniging voor Cliëntgericht-Experiëntiële Psychotherapie en Counseling (VVCEPC)
Loading
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
Anne-Karen Esteves Martins
Naast de groepspraktijk werk ik in het UPC Kortenberg met (jong)volwassenen met een psychosegevoeligheid.

Werkwijze
Ik werk vanuit een psychoanalytisch denkkader, waarbij de focus ligt op de onbewuste, herhalende patronen in je leven die aanleiding geven tot klachten. In een aantal kennismakingsgesprekken verkennen we je vraag en wordt er ook aandacht gegeven aan je brede context. Indien we beslissen om een therapeutisch traject op te starten, zul je aangemoedigd worden om vrij te spreken over alles wat je bezig houdt.
De aanmeldingsklachten kunnen zeer divers zijn. Gevoelens van schuld, angst, somberheid, kwaadheid, gebrek aan zelfvertrouwen, psychosomatische klachten, moeilijkheden in relaties, verliesverwerking,... Iedereen die met iets worstelt in z’n leven en het verlangen heeft om dit verder te onderzoeken is bij mij welkom voor een kennismakingsgesprek.

Doelgroep
Volwassenen (vanaf 18 jaar).

Erkenningen en beroepsverenigingen
Erkenningsnummer psychologencomissie: 852140972
Visumnummer: 355811
Loading
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
Elise Proesmans
Klinisch psychologe

Ik ben in 2018 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit Brussel als master in de klinische psychologie, afstudeerrichting levenslooppsychologie. Sindsdien ben ik aan het werk als psychologe in een revalidatiecentrum (MS centrum Melsbroek) waar ik voornamelijk mensen met MS en andere neurologische aandoeningen ondersteun. Hiernaast werk ik deeltijds bij Psyche en Flow. Ik vind het belangrijk om bij te leren en te blijven groeien, daarom volg ik regelmatig bijscholingen.

Werkwijze
Na het maken van een afspraak vindt een kennismakingsgesprek plaats. Hier is ruimte voor jouw verhaal en beleving: dit kan gaan over zaken waar je momenteel in vastloopt, maar ook eerdere ervaringen/gebeurtenissen kunnen hierbij belangrijk zijn. Mogelijk is de hulpvraag nog niet helemaal duidelijk voor jou, dan proberen we deze samen uit te zoeken. Indien een verdere begeleiding wordt opgestart, gaan we samen op zoek naar patronen in je leven (aan de hand van klachten, gedachten, emoties,...). Enerzijds is bewustwording en inzicht hierin belangrijk (waarom bepaalde patronen zich ontwikkeld hebben en op welke manier ze momenteel klachten veroorzaken in je leven), anderzijds gaan we op zoek naar manieren om hierin stappen vooruit te zetten en naar wat jou hierbij kan helpen. Afhankelijk van wat je nodig hebt, kunnen we naast gesprekstherapie ook gebruik maken van creatieve, lichaamsgerichte of ademhalingsoefeningen.

Doelgroep
Jongeren vanaf 18 en volwassenen.

Thema’s
Stress- en spanningsklachten, overprikkeling, aanvaarding/verwerking, somatische klachten, sociaal emotionele problemen (zelfbeeld, onzekerheid, piekeren), patronen in je leven/relaties waar je in vastloopt...

Relevante opleidingen
Master klinische psychologie, VUB, 2013-2018
Jaaropleiding narratieve therapie, Johan Van de Putte, 2020-2021
Jaartraining verbindende communicatie, Zorg-saam, 2020-2022
Jaaropleiding traumatherapie en psychosomatologie, AIHP, 2022-2023
Vierjarige opleiding integratieve-humanistische psychotherapie, AIHP (in opleiding, start 2023)

Erkenningen en beroepsverenigingen
Erkenningsnummer Psychologencommissie: 952121724
Visumnummer: 265869
Loading
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
Caroline Poets
Klinisch psycholoog en gedragstherapeut

Mijn loopbaan begon in het gevangeniswezen waar ik jarenlang actief was als klinisch psycholoog. Momenteel werk ik binnen het UPC KU Leuven op afdeling De Weg, een dialectisch gedragstherapeutisch centrum voor volwassenen met een borderline persoonlijkheidsstoornis. Daarnaast werk ik als zelfstandig psycholoog/gedragstherapeut met (jong)volwassenen en koppels.

Werkwijze
(Jong)volwassenen kunnen bij mij terecht met uiteenlopende klachten. Samen onderzoeken we je klachten en stellen we behandeldoelen op. Ik combineer cognitieve en ervaringsgerichte methoden om deze doelen te bereiken. Loop je vast in bepaalde gedragspatronen, dan zoeken we samen naar manieren om deze patronen te doorbreken zodat je weer vat krijgt op je leven en opnieuw je eigen koers kan varen.
Daarnaast werk ik met koppels. Ik help partners om hun gevoelens, gedachten en gedrag te observeren en onder woorden te brengen en om hun emoties te reguleren. Dit kan het wederzijds begrip doen toenemen, negatieve interactiepatronen doorbreken en het gevoel van verbondenheid vergroten.

Thema's
Burn-out en spanningsklachten
Angst- en dwangklachten
Depressieve klachten
Emotieregulatie
Verslaving
Relatieproblemen

Relevante opleidingen
Licentiaat/master in de psychologie (KU Leuven)
Licentiaat/master in de familiale en seksuologische wetenschappen (KU Leuven)
Postgraduaat gedragstherapie: volwassenen (KU Leuven)
Basiscursus schematherapie (Schematherapie Vlaanderen VZW)
Vijfdaagse basistraining dialectische gedragstherapie (UPC KU Leuven en Dialexis)

Erkenningen en beroepsverenigingen
Erkenningsnummer Psychologencommissie: 832107213
Visum: 265176
Lid van de Vlaamse Vereniging voor Gedragstherapie (VVGT)
Lid van Schematherapie Vlaanderen vzw
Loading
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
Kaatje Verstraeten
Klinisch psychologe en seksuologe

Ik ben afgestudeerd in 2020 af aan de KU Leuven als Master in de klinische en gezondheidspsychologie, optie volwassenen en ouderen. Tijdens mijn stages in het UZ Leuven en UPC Kortenberg deed ik reeds ervaring op in het voeren van individueel begeleidende gesprekken en koppelgesprekken, alsook in het uitvoeren van neuropsychologisch onderzoek.

Naast mijn interesse voor het psychische welzijn, bleef er ook interesse in het relationele en seksuele welzijn van mensen en koppels. Vanuit deze interesse behaalde ik in 2021 bovendien het diploma van Master in de seksuologie aan de KU Leuven.

Sinds 2021 begeleidde ik met veel enthousiasme en motivatie (jong-) volwassenen en ouderen met uiteenlopende psychologische, relationele en seksuele zorgvragen in verschillende praktijken.

Werkwijze
We starten de begeleiding steeds met een intakegesprek, waarin ik graag wil kennismaken met jouw verhaal en de hulpvraag die je bij mij brengt. Soms is het bij de start van ons traject nog niet helemaal duidelijk wat de hulpvraag net is. Dan gaan we samen op pad en ontdekken we doorheen de sessies waar je nood aan hebt.

We bespreken in de eerste sessie samen je bezorgdheden en vragen. Daarnaast maken we ook ruimte om te kijken naar wat er wel goed loopt en waar je krachten liggen. We bekijken daarin hoe we verder aan de slag willen gaan en wat jij met de begeleiding graag wil bereiken. De vervolggesprekken kunnen bestaan uit individuele gesprekken, koppelgesprekken of een combinatie van beide.

Doelgroep
Jongeren vanaf 18 en volwassenen

Waarvoor kan je bij mij terecht?
Psychologische moeilijkheden zoals:
  • Gevoelens van angst, depressie, boosheid…
  • Burn- out, piekeren, stress, werkgerelateerde problemen
  • Verdriet en rouwverwerking
  • Onzekerheid, niet goed in je vel zitten, laag zelfbeeld, assertiviteit
  • Faalangst, perfectionisme
  • Identiteitsvragen, vragen rondom persoonlijke ontwikkeling
  • Omgaan met grote levensgebeurtenissen en veranderingen

Seksuologische/relationele moeilijkheden zoals:
  • Onzekerheid over seksuele voorkeuren of geaardheid
  • Gezins- of relationele moeilijkheden of bezorgdheden (bv in communicatie, elkaar begrijpen)
  • Relatiebreuken en opbouw van nieuwe relaties
  • Pijnklachten voor, tijdens of na seksuele activiteiten
  • Seksuele disfuncties (problemen met verlangen, opwinding, orgasme)
  • Verschillen tussen partners (bv op vlak van verlangen of noden)

Erkenningen en beroepsverenigingen
Erkenningsnummer Psychologencommissie: 962131517
Visumnummer: 313273
Lid van Vlaamse Vereniging voor Seksuologen (VVS)

Lid van Vlaamse Vereniging voor Klinische Psychologen (VVKP)
Loading
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
Lien Hillen
Klinisch psychologe voor kinderen en jongeren

In 2019 ben ik afgestudeerd aan de KU Leuven als Master in de klinische en gezondheidspsychologie, optie kinderen en jongeren. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gedaan in het UZ Leuven, daarna begon mijn loopbaan als psychologe in het buitengewoon onderwijs. Op dit moment combineer ik mijn werk in de groepspraktijk, met mijn werk als psycholoog in een CLB.

Werkwijze
We starten de begeleiding met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek nodig ik het kind/de jongere en zijn ouders (indien mogelijk) uit voor een eerste kennismaking. We bespreken enerzijds jullie bezorgdheden, en anderzijds ook wat er goed loopt. Het verdere verloop van de sessies kan bestaan uit kindgesprekken en ouder- of gezinsgesprekken. We bekijken samen wat jouw/jullie noden hierin zijn. Tijdens de kindgesprekken werk ik zowel aan de hand van gesprekstherapie, als via creatievere methoden (bv. tekenen, kaarten, popjes, etc.). Dit omdat ik merk dat dit vaak voor kinderen een toegankelijkere manier is om de gevoelswereld bespreekbaar te maken. We gaan samen op zoek naar wat werkt voor jou…

Thema's
Stress- en spanningsklachten, somatische klachten, sociaal emotionele problemen (emotieregulatie, zelfbeeld, onzekerheid, piekeren), faalangst, ...

Doelgroep
Kinderen, jongeren en hun ouders.

Erkenningen en beroepsverenigingen
Erkenningsnummer psychologencommissie: 962124238
Visumnummer: 282141
Loading
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
Lyn Proost
Diëtiste & Voedingscoach erkend door RIZIV (5-61547-83-601)

Specialisatie eetstoornissen, emo-eten, verstoorde relatie met voeding, Low-Fodmap.

Ik studeerde af als diëtiste in Thomas More, en vervolledigde mijn traject met een lerarenopleiding.
Sindsdien heb ik een doorlopende ervaring als zelfstandig diëtiste in het coachen bij eetpatroon en leefstijl. Hiernaast begeleid ik mensen in mijn sportstudio/beweegstudio om te werken aan een sterker, gezonder lichaam waarbij fitheid, persoonlijke haalbare doelen en positieve mindset centraal staan.

De combinatie voeding aangevuld met beweging, vormt een gouden duo.

Visie
Ik verkies een begeleiding waarbij jij als cliënt centraal staat.
Dit wil zeggen dat ik niet zal tellen of werken in getallen en schema’s.
Maar wel probeer te werken met haalbare doelen, stap voor stap en in overleg met jou.

Je mag mijn begeleiding als coachend en ondersteunend ervaren, zonder oordeel.
Ik vind eerlijkheid en authenticiteit belangrijk, en probeer op die manier een mooie verstandhouding met jou te creëren.

Welke hulpmiddelen mag je verwachten? Vooral veel concrete tips en inzichten, waarmee je op een heldere manier aan de slag kan gaan om je voedingsgewoonten een andere wending te geven (recepten, productinzichten, tips bij uit eten, winkelen, voedingsplanningen, recepturen aanpassen…) én daarbij de nodige ruimte voor je mentale en emotionele welzijn.
Na een uitgebreide intake, komen we samen voor kortere opvolgsessies (gemiddeld elke 2-3 weken).

Wat kan je niet verwachten? Een focus op de weegschaal, ideaalbeelden en gewichtsverlies als parameter, schema’s en lijstjes, goed en fout.

Doelgroep
  • Iedereen die input en inspiratie kan gebruiken omtrent gezonde voeding en leefstijl, aangepaste eetstijl (vegatarisme, veganisme…), gezonder gewicht zonder hierbij een dieetmindset te wensen.
  • Personen die een verstoorde relatie met voeding ervaren, emo-eten, eetstoornissen.
  • Medische redenen die aangepaste voeding wensen: cholesterol, hart, bloedvaten, diabetes, prikkelbare darmen, allergie en intolerantie…
  • Basisbegeleiding bij sportactiviteiten.

Mijn doelgroep zijn vooral jongeren en volwassenen, ook duoconsultaties zijn mogelijk.
Loading
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
Nele Declercq
Klinisch psycholoog en systeemtherapeut i.o.
Ik ben afgestudeerd aan de KUL als master in de klinische psychologie optie volwassenen. Nadien heb ik ervaring ophedaan in het psychiatrisch ziekenhuis UKJA en in een revalidatiecentrum voor kinderen met een ontwikkelingsstoornis. Deze deeltijdse functies heb ik steeds gecombineerd met zelfstandig therapeutisch werk met volwassenen. Momenteel werk ik deeltijds bij de praktijk Psyche & Flow en bij het CLB ter ondersteuning van kwetsbare gezinnen. Ook ben ik mij aan het bijscholen met de opleiding Relatie-, Gezins-, en Systeemtherapie.

Werkwijze
Na het maken van een afspraak vindt een kennismakingsgesprek plaats waar de focus gelegd wordt op jouw verhaal en bezorgdheden. Soms in de hulpvraag nog niet zo duidelijk, maar dan zullen we die samen ontdekken. Indien je er een goed gevoel bij hebt kan er na de intake een vervolgsessie gepland worden.

Ik werk vanuit een systeemgericht kader. Hierbij wordt er stilgestaan bij jezelf, jouw gevoelens en ervaringen, jouw normen en waarden... maar ook bij jouw gezin, jouw verleden, de mensen die jou nu omringen... Dit gebeurt op jouw tempo in een oordeelsvrije omgeving. Je kan daarom voor uiteenlopende problemen bij mij terecht!

Doelgroep
  • Volwassenen
  • Koppels
  • Gezinnen


Thema's
  • Burn out
  • Neerslachtigheid/depressie
  • Relatieproblemen
  • Gezinsproblemen
  • Innerlijke conflicten
  • Niet goed in je vel zitten
  • Identiteitsproblemen
  • Emotionele problemen
  • ADHD
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Grote levensgebeurtenissen


Erkenningen en beroepsverenigingen
Erkenningsnummer Psychologencommissie: 962131918
Visumnummer: 345623
Lid van Vlaamse Vereniging voor Klinische Psychologen (VVKP)
Loading
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×